My home / Inspiration / Guider / 15 idéer för...

15 idéer för uteplatsen – så inreder vi altan & balkong!

Nu är det dags att flytta ut! Vi har valt ut 15 uteplatser från inredningscommunityn Styleroom som inspirerar oss lite extra.

  Uteplatser vi drömmer om02Dekorera ute som inne! JennyL har skapat en skön stämning på uteplatsen med hjälp av fina kuddar, en matta att sätta fötterna på och sköna däckstolar. 
Se fler bilder här  

Uteplatser vi drömmer om14Frupiraya satsar på en skönt avslappnad bohemisk stil med läckert rostigt bord. Var inte rädd för att blanda färgglada textilier med varandra.   
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om13I en hängande stol under tak som den här kan du koppla av ordentligt under semestern – utan att bekymra dig över vädret!  
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om05Vimplar och blekrosa pelargoner sätter sommarstilen på ett kick! Så här ser det ut hos CamillasLantliv.  
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om04Är inte det här sommardrömmen, så säg! Harmonica matchar den magiska utsikten med enkla möbler i naturliga material och snyggt skrynkliga gardiner som fladdrar i vinden. Myhome.se har valt ut detta hem till månadens hem – kolla in hela underbara hemmet här.
Se fler bilder här

 

 

LÄS MER: Så inreder vi uteplatsen 2014 – 34 favoritköp!

uteplats-980x551

   

Uteplatser vi drömmer om01Leilin har skapat en romantisk vrå i trädgården med hjälp av vackra spetsar, virkade kuddar och gamla flaskor som blivit till ljusstakar.
Se fler bilder här

  Uteplatser vi drömmer om06Den som inte vågar lita på sommarvädret gör som Mo12 och bygger en smart pergola.
Se fler bilder här  

Uteplatser vi drömmer om15Tänk att tillbringa semestern i en hammock med den här utsikten! MarieL dekorerar med mjuk pläd, snygga kuddar och korg i rotting.
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om11LaDg har förvandlat sin faluröda villa till en vit New England-inspirerad gård. Den fina uteplatsen under tak ramas in av tyllgardiner, och resultatet blir en väldigt skön känsla där inne möter ute. Lätt att inspireras av! Sofforna är ”Bubble Chair” av Phillippe Starck för Kartell, och utemattan kommer från Mio.  
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om07Snygg solcellsbelysning över matplatsen och sköna fårskinn att sitta på adderar lite extra mysfaktor. 
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om08Prussiluskan har skapat en liten oas i trädgården med hjälp av massvis med kuddar och vackra grå toner. 
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om09Annastenberg visar hur snyggt det kan vara att mixa olika vintagestolar. Och spana in bordet, som har en gammal dörr som bordsskiva och underrede från en gammal symaskin. Dags för ett DIY-projekt i sommar, kanske?  
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om10I en underbar hängmatta som den här skulle vi gärna ligga i timmar och läsa en god bok. Elnskg står för inspirationen!
Se fler bilder här  

 

Uteplats i den marina stilen.Ikadesign satsar på den marina stilen på sin altan. Golvet är målat med pigmenterad träolja. Fint med små genomtänkta detaljer som den runda öppningen i väggen.
Se fler bilder här  

 

Uteplatser vi drömmer om03Vitt är vackert! CamillasLantliv matchar med penséer på sin uteplats.
Se fler bilder här  

 

LÄS MER: Så stylar du din balkong 2016 – här är bästa köpen!