My home / Inspiration / Guider / Årets bästa julklappar!

Årets bästa julklappar!

Känner du någon som är lekfull, pryltokig, designfantast, klimatsmart eller matlagningsintresserad? Vi har tagit fram de bästa klapparna för alla olika typer, det enda som återstår är ett grymt julklappsrim så är du hemma!

 

1.Den lekfulle

 

 

 

Lekfullhet, mönster och glada färger är A & O. Oavsett om man handlar till barn eller vuxna så finns det massor av härliga grejer att förälska sig i. Varför inte ge bort en vintage-inspirerad ”Measureman” från Design Letters? Eller kanske en gunghäst från Playsam?

 

 

 

 

2. Designälskaren

 

 

Varje sig man älskar klassiska former är ny design så finns det alltid något att ge bort till designörden. Raka linjer, rena former och ofta minimalistisk design är signumet men förvänta dig att designälskaren kommer berätta kuriosa om prylen i fråga, det finns ingen som har mer koll! Varför inte överraska med ”Apa” från Kaj Bojesen i år?

 

 

 

 

3. Den pryltokige

 

 

Smart funktion, geniala lösningar och stilren design. Det är tre prickar man måste bocka av på de pryltokigas lista. Dekorationer i all ära, men det måste finnas en funktion också. I år vill mojängfantasten gärna ha en stilren högtalare från Kreafunk.

 

 

 

 

4. Den miljömedvetne

 

 

Ekologiskt, schysta arbetsvillkor för producenterna och klimatsmart är ord som får hjärtat att klappa lite snabbare hos den miljömedvetne. I år vill vi ha julklappar som både gör och känns gott. Varför inte slå in en korg i sjögräs av Bloomingville i år och lägga under den miljömedvetnes gran?

 

 

 

5. Den matglade

 

Allt blir roligare om man hade de rätta verktygen, det stämmer verkligen in när det kommer till matlagning. Att fixa och dona i köket blir mycket roligare om man har en häftig juicepress från Alessi eller kanske ett häftigt grytunderlägg från Men At Work? Det finns fler städer än London representerat så att hitta ett grytunderlägg som passar sin matglade vän blir inte svårt.

 

 

 

 

LÄS MER: vinsterns snyggaste julpynt