My home / Inspiration / Hemma hos / Hit flyttar Steve...
Steve AngelloFoto: Magnus Sandberg.

Hit flyttar Steve Angello och Isabel Adrian

Nu lämnar superparet Los Angeles.
Steve Angello och Isabel Adrian har köpt ett pampigt stenhus på Söder i Stockholm.

Världsstjärnan Steve Angello, super-dj, producent och entreprenör, och Isabel Adrian, entreprenör och designer, har sedan flera år haft sin bas i Hollywood Hills i Los Angeles. Men snart återvänder paret hem till Sverige. I en intervju med Resumé berättar Steve Angello om planerna att flytta till Stockholm i april och att de har köpt ett hus vid Slussen.
– Det är en jättefin gammal fastighet som vi håller på att renovera.
Huset som världsstjärnan pratar om är enligt Leva & Bo  är en unik våning på 235 kvadrat fördelade på tre plan i ett stenhus från 1600-talet. Här finns allt ifrån gedigna trägolv och takmålningar till walk in closet, jacuzzi och flera fungerande eldstäder. Huset uppfördes på 1600-talet och våningen byggdes om i renässansstil 1907.

När bostaden låg ute till försäljning i höstas var utgångspriset satt till 14,5 miljoner, något som familjen lär ha råd med utan större problem. 2014 värderade Forbes Steve Angellos inkomst till drygt en miljard svenska kronor. För Resumé berättar Angello att han kommer att pendla mellan Los Angeles och det nya hemmet i Stockholm.
– Ja. Men jag kommer förhoppningsvis vara här mest. Jag saknar Sverige som fan.

LÄS MER: Så här ser Angellos nya lägenhet i Stockholm ut – se bilderna!