My home / Inspiration / Hemma hos / Paradisö i Mälaren...

Paradisö i Mälaren eller tvåa på Kungsholmen – vad väljer du?

Sommardrömmen med egen tomt på en liten ö i Mälaren eller två rum och kök med supercentralt läge i Stockholm city – vilket skulle du välja? Prislappen är densamma – 5,5 miljoner.

Har du längtat efter lite lugn och ro, och att få bada ostört i sommar? Kolla in det här objektet som nu är till salu för 5,5 miljoner. Här finns allt för den som gillar att ta ett dopp – pool, strand, badklippor, vedeldad badtunna och två bryggor med båtplats. Fastigheten ligger på den 10000 kvadratmeter stora ön Ängskär, strax norr om Adelsö i Mälaren – och det är den enda tomten på hela ön. Det större huset är på 70 kvadratmeter och byggdes 2009. På den 1979 kvadratmeter stora tomten finns också ett gästhus på 40 kvadratmeter och en friggebod. 

Läs mer hos mäklaren

 

 

 

Om ett centralt cityläge i Stockholms innerstad är mer din grej – kika in den här 2:an på Kungsholmstorg som är till salu för samma peng. Här får du 59 kvadratmeter boyta,  en 9 meter lång kungsbalkong, ett kök med bänkskivor av belgisk kalksten och originaldetaljer som ett gammalt serveringsskåp och skafferi. Avgiften till föreningen är 552 kronor i månaden.

Så den stora frågan är – vilket skulle du välja?

Läs mer hos mäklaren

 

LÄS MER: Kolla in superhäftiga gårdshuset som är till salu!