My home / Inspiration / Hemma hos / Titta in hos...
Bohemchic-bloggaren Helena Aro låter oss titta in i hennes snygga hem i Stockholms skärgård.

Titta in hos Helena Aro

Stockholms vackra skärgård ligger alldeles runt knuten. Här bor stylisten Helena Aro mitt i en salig blandning av vintagefynd.

Av: Johan Furusjö Foto: Angelica Söderberg och Helena Aro

Helena Aro har jobbat länge med inredning som stylist och bloggare – men hur ser det egentligen ut hemma hos henne själv? I bildspelet här nedanför kan du se hennes egna snapshots från hemmet på Värmdö. Helena älskar att blanda nytt och gammalt, och överallt finns spår från alla hennes loppisturer.

– Nu har jag dock haft loppisförbud i ett år, måste först hinna rensa ut innan jag kan plocka in mer prylar, säger Helena Aro.

Små askar hör till Helenas favoriter i hemmet, liksom färska blommor – som hon säger sig vara besatt av.
– Jag försöker alltid ha blommor i köket och vardagsrummet, och helst en liten kvist i badrummet också, säger Helena.

 

LÄS MER: Se fler kändishem här!

 

 

Det här är Helena:

Namn: Helena Aro. Ålder: 41. Bor: Med man, två barn och två katter på Värmdö, i en ombyggd sommarstuga med Stockholms vackra skärgård alldeles runt knuten. Sån är jag: ”En kreativ själ som brinner för inredning och inspireras av allt runt omkring mig. Jag renoverar konstant, pysslar, målar och fotograferar. Min familj får stå ut med mina bohemiska drag och plötsliga infall att göra om hemma. Jag älskar det kravlösa, spontana och personliga inom inredning och avskyr framkrystade och tokstylade hem.” I mitt hem: ”Min stil och smak har verkligen förändrats det senaste året. Jag har tröttnat på slit-och-släng-mentaliteten och färdigslitna massproduktioner med överpriser. Jag strävar efter enkelhet med kvalité. Men jag blandar gärna nytt och gammalt och försöker inreda mitt hem med värme, glädje och en personlig touch