My home / Inspiration / Hemma hos / Väderkvarn till salu...
Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma

Väderkvarn till salu i Skåne – kolla in här

Drömmer du om en egen väderkvarn? Grattis, nu har du chansen att slå till på den här som just nu är till salu i Skåne.

Letar du efter ett annorlunda boende, fullt med vinklar och vrår? Kika in den här gamla väderkvarnen i Kullabygden i närheten av Helsingborg som nu är till salu för 4.350.000 kronor.

Kvarnen, eller Ryssamöllan som den också kallas, byggdes 1887 och har massvis med bevarade originaldetaljer som ett stort och charmigt kvarnhjulet i taket i sovrummet. Bostaden sträcker sig över fem våningsplan och har en golvyta på 194 kvadratmeter. På den 3.380 kvadratmeter stora tomten finns både fruktträd och växthus. Härifrån har man en härlig utsikt över både hästhagar och fält med raps och säd.

Kvarnen inreddes som bostad 1992, och har under de senaste åren genomgått en stor renovering både in- och utvändigt.

 

LÄS MER: Så fixar du den skandinaviska stilen – 22 favoritköp

 
Väderkvarn till salu Myhome05Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma Väderkvarn till salu Myhome06Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma Väderkvarn till salu Myhome04Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma Väderkvarn till salu Myhome03Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma Väderkvarn till salu Myhome02Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma Väderkvarn till salu Myhome01Foto: Catharina Grenestedt/Boningen Mäklarfirma

 

 

 

 

 

LÄS MER: Nu är Sockerslottet i Östersund till salu – igen

 

Se fler bilder hos mäklaren