My home / Inspiration / Trend / 12 vackra julgranar...

12 vackra julgranar som får oss att längta till julafton

Snart är det jul, här vi vårt hus. Men före julafton ska man klä granen. Spana in dessa 12 vackra julgranar som får en att längta till julafton.


 

1.

Enkel julgran där man kör efter konceptet less is more. Vi gillar verkligen idén med att ha julgranen i en korg istället för traditionell julgransfot! Se fler bilder hos Styleroom.

 

2.

En annan variant är ju att ha en stor plåthink som julgransfot. Vi gillar den trendiga stilen på julgranspyntet med ljusslingan och de rustika paketen. Se fler bilder hos Styleroom.

 

3.

En julgran som ger den där känslan av Astrid Lindgren-jul. Häftig idé att ha vimplar hängandes i granen. Se fler bilder hos Styleroom.

 

4.

En julgran som går mer åt det traditionella hållet med rött och guld som signaturfärger. Traditionellt men avskalat, en bra kombo! Se fler bilder hos Styleroom. 

 

5.

Silver och vitt ger en sådan där krispig midvinter-känsla. En tindrande julgran! Se fler bilder hos Styleroom. 

 

6.

En riktig härlig rustik känsla på den här julgranen. Personligt men inte too much. Se fler bilder hos Styleroom. 

 

7.

Om man inte gillar less is more, avskalat eller ett färgtema så kan man gå all in och köra på en riktigt färgbomb. Vi tycker det funkar! Se fler bilder hos Styleroom

 

8.

Silver är en modern favorit när det kommer till att dekorera julgranar. Matchande julklappar är ett måste. Se fler bilder hos Styleroom.

 

9.

En riktigt ståtlig och glimrande julgran där man lekt med olika pärlband istället för traditionellt glitter. Se fler bilder hos Styleroom.

 

10.

Ännu en traditionell julgran med änglahår, spira och röda julgranskulor. Se fler bilder på Styleroom. 

 

11.

En riktigt DIY-gran med hemmagjorda vimplar av brunt snöre och gamla notblad och egna pepparkaksdekorationer. Väldigt personligt. Se fler bilder hos Styleroom.

 

12.

Polkagrisstänger är ett säkert kort i julgranen och speciellt populärt när man ska ha julgransplundring.  Se fler bilder hos Styleroom. 

 

 

LÄS MER:  Så fixar du pepparkakshuset till jul