My home / Inspiration / Trend / 20 bästa idéerna...

20 bästa idéerna – inspiration & tips från vår barnrumstävling

Vilken respons! Vi har fått in massvis med härliga bilder i vår läsartävling där My Home utser Sveriges finaste barnrum. Här är några av de bästa idéerna och härligaste inspirationen!

Över 850 bilder kom in till tävlingen ”Sveriges finaste barnrum” under taggen #myhomebarnrum på Instagram. Här är de tre vinnarna i My Homes tävling.
Men My Home tycker att det finns fler bidrag som är värda att uppmärksammas. Låt dig inspireras av 20 fantastiska  barnrum med inredning som inspirerar!

 

1. En skön färgskala med pasteller och grått hittar vi hos @livingwithIt. Vägghyllorna i form av hus finns numera i många olika storlekar och färger.

 

2. Den roliga borgen är ett hemmabygge av @moaochlily – snacka om härlig lekhörna! En ljusslinga i pastell blir till bra mysbelysning.

 

3. Det ska hända mycket i ett barnrum och vara inbjudande till lek – och precis så är det hos @kidsdesignlife!

 

4. @studio.jb.stockholm har själv gjort en söt lekstuga av gamla kartonger som målats – ett busenkelt DIY-tips! Fint med honeycombs som dekoration i taket och smart pyntat med washitejp på väggen.

 

5. En rolig lekstuga inomhus har även @nayao_ fixat till sina barn – inspirerande, säger vi!

 

6. En mysig vrå har @charlottebokstedt skapat för sina barn. Fint med olika mönster i samma färgskala! Kaninlampan kommer från Heico och rådjurslampan är från Ferm Living. 

 

7. Varför inte skapa en stad på garderobsväggarna? Det har @homebylantz gjort, snyggt!

 

8. Tänk vilken förändring man kan göra med en färgburk och lite maskeringstejp! Här hemma hos @finatings, som också har fixat en smart skrivbordslösning med hjälp av ”String”-hyllor.

 

9. En egen barnsäng bygger du enkelt av reglar från brädgården. Sött matchat med pasteller hos @elinochalva

 

10. En sänghimmel fixar myskänslan på ett kick – här hos @homebycaroline

 

11. Snyggt med svartvitt och mycket bra DIY-tips hittar du hos @the80sme. En liknande pläd med kryss hittar du från Pia Wallén/Rum21 och harlequinrutigt påslakanset hittar hos Ellos.

 

12. En egen stjärnhimmel har @willieandmillie skapat med hjälp av en ljusslinga och en sänghimmel, och under det hittar vi en mysig hörna med kuddar

 

13. Vilken skön retrokänsla! Visst blir man glad av alla färger? @husetvidskogen står för inspirationen.

 

14. Vem vill inte sova i skydd av Batman? Det här fina rummet tillhör @alexandrasawicka

 

15. @thestylingmama har skapat ett snyggt ungdomsrum med Tolix ”Stol A” i gult som en pigg kontrast mot de grå väggarna.

 

Tips för barnrummet03

16. Söt sänghörna i svala nyanser! @annarolka_ visar att det går att skapa ett mysigt barnrum med en bas av vitt och grått. Korgen ”Sea Grass” kommer från Bloomingville.

 

17. Snygg inramning av sängen och skönt matchade färger från @villavarmdo. Mattan heter ”Joanna” och kommer från Ellos. 

 

18. Upplyftande med glada nyanser av gult ihop med svart och vitt hos @farfars_lampa

 

18. Vimplarna synsbåde här och var just nu – och vi gillar det! Här hos @baravickan 

 

19. Tapeten ”Harlequin” från Ferm Living är en favorit för barnrummet. Här matchad med rosa toner hos @vinkelstigen. Också rådjurslampan ”My Deer” kommer från Ferm Living. 

 

20. Sobert och snyggt med klassikern ”Rocking Chair Rar” från Eames och porslin från Designletters som en krydda i rummet.  Här hos @josefin_karsbergnetz

 

LÄS MER:  Så inreder du barnrummet – inredarens 10 bästa tips