My home / Inspiration / Trend / Årets mest klickade...

Årets mest klickade hem 2015 – minns du dem?

Har du koll på vilka som är årets fem mest klickade hem till salu 2015? Unika med häftiga pooler, 18-meterstorn och en atombombsäker bunker. Något för alla smaker helt enkelt – kolla in!

1. Magiska poolvillan i Uddevalla

I augusti gick det här huset ut till försäljning, och det blev till My Homes mest klickade hem någonsin. Huset har ett eget poolområde med spabad, saltvattenpool, swimspa och 300 kvadratmeter trädäck. Ett funkislyxigt hus, komplett med havsutsikt, gym och lekstuga med egen altan. Huset är proppat med lyx, exklusiva materialval och smarta tekniklösningar – med andra ord ett uppseendeväckande hem som mest liknar ett ett boende för internationella superstjärnor i Hollywood.

LÄS MER: Kolla in fler bilder från poolvillan här

 
2. Det rosa sagoslottet

Det är ett av Sveriges mest uppmärksammade hus och här har det skapats musikhistoria i närmare 50 år. Det var musikern Ralph Lundsten som sålde sitt rosa sagoslott ute i Saltsjö-Boo för 17 miljoner kronor. Den magiska rosa villan klickades flitigt under oktober månad och klättrade upp till en andraplats på listan över årets mest klickade hem.

LÄS MER: Kolla in det rosa sagoslottet här

 
3. Den atombombsäkra bunkern

På en stark tredjeplats hamnar den atombombsäkra bunkern i Ånge som gick ut till försäljning på Blocket för 2,5 miljoner kronor. Bunkern ligger i ett gigantiskt bergrum och för att nå den får man gå i en lång tunnel i berget. Värt att nämna är det även finns ett fristående tvåvåningshus i bergrummet. 

LÄS MER: Kolla in den häftiga bunkern här

 
4. Minislottet med 18 meter högt torn

I november lades det här häftiga objekt ut till försäljning, och det kavlade sig in på en god fjärdeplats på listan över årets med klickade hem. Till det här minislottet får man ett 18 meter högt torn, en tysk kanon från 1800-talet och 75 kvadratmeter boyta. Utgångspriset för det här minislottet i Laholm var 1,9 miljoner kronor.

LÄS MER: Kolla in det häftiga minislottet här

 
5. Superlyxiga radhuset i Sundsvall

I Sundsvall hittar man det här coola huset som kammar hem femteplatsen på vår lista över årets mest klickade hus. Det är ett superlyxigt radhus med glas, golv, gym, spa-anläggning och specialdesignad trappa. Här möts New York-glamour med thailändsk trädgård. Utgångspriset för den här lyxvillan var ca 4,8 miljoner kronor.

LÄS MER: Kolla in det häftiga radhuset här