My home / Inspiration / Trend / Bo som på...
Foto: Per Helander.

Bo som på Manhattan – i ett radhus i Sundsvall

Just när du trodde du sett det mesta i Sveriges bostadsannonser – här är radhuset i Sundsvall som helt saknar motstycke.

Lite New York-känsla på insidan, som ett spa i Thailand på utsidan. Fast ett stenkast från Sundsvalls centralstation.
Det är väldigt lätt att glömma vilken adress det här fullständigt unika radhuset i ligger på. Här står verkligen alla reglage på elva. Marmorgolv, högblankt stengolv, ljusschakt upp mot en övervåning med glasgolv,  designad trappa. Glasade väggar. Gym och helkaklad relax med bubbelbad. Två sovrum – båda med walk in closet.

Säljarna berättar att de hittade huset för sju år sedan – och direkt såg potentialen.
– Radhuset som var byggt för SCA:as chefer i början av 60-talet hade i grund och botten riktigt fina förutsättningar med sin funkisstil att modifieras och förädlas och att göras till ett riktigt attraktivt hem, säger Mats Marklund som äger huset tillsammans med sin fru Susanne.
Mats är grafisk formgivare men har arkitektur som bisyssla och har ritat en hel del förslag för olika spa-anläggningar, hotellobbys och fjällanläggningar.
– Med inspiration från resor i olika kulturer skapade vi det här tillsammans. Det här är ett hem man lever i, inte bara bor, säger paret.
– Detta objekt är definitivt one of a kind. Det är både ovanligt vad det gäller design invändigt och trädgårdanläggningen utvändigt samt läget mot parken, säger mäklaren Johan Ekman på Stenstadsmäklarna.

LÄS MER: Kolla in minislottet i Laholm

Boytan är 150 kvadrat och utemiljön som består av en insynsskyddad trädgårdstomt med flertal altaner och utespa beskrivs bäst av mäklaren i annonsen:  Som ett lummigt spa-resort i Thailand.
Priset för att för evigt täppa till munnen på alla radhusskeptiker är satt till 4850000 kronor. 

Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Hellander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Helander. Foto: Per Hellander. Foto: Per Helander.

0078Foto: Per Helander.
L
ÄS MER: Här är årets finaste julpynt!

Du hittar mer info om radhuset i Sundsvall hos mäklaren Stenstadsmäklarna