My home / Inspiration / Trend / Griffith & Banderas...
Foto: Hilton & Hyland

Griffith & Banderas sålde lyxkåken till rekordpris

Nu har skådespelerskan Melanie Griffith, 57, och Antonio Banderas, 54, sålt sin gemensamma lyxkåk i Los Angeles – och därmed satt rekord för dyraste enfamiljshuset i området någonsin.

Den imponerande kåken som går under namnet Isidor Eisner estate är på hela 1400 kvadratmeter och ligger i tjusiga grannskapet Hancock Park i Los Angeles. Huset har sju sovrum och är designat av Gordon Kaufmann 1925. Här finns bland annat en bankettsal med dubbel takhöjd, ett bibliotek, ett kök i två våningar, en inspelningsstudio, fitnessrum och en härlig pool. Master suite har hela två badrum och två dressingroom – så det är ingen risk för kö när man ska fixa i ordning sig på morgonen.

Paret köpte fastigheten 1999, men ligger nu i skilsmässa. Året efter att Grittith och Banderas hade flyttat in köpte de även grannfastigheten och rev det huset för att kunna få mer plats. Och visserligen fick de nu inte ut de 138 miljoner kronor som var utgångspriset – men med den här försäljningen på 136,5 miljoner har de ändå sprängt pristaket för hela området.

Förutom det här huset äger Griffith och Banderas även ett hus i Aspen tillsammans och en våning i New York med vy över Central Park.

 

Griffith Banderas07Foto: Hilton & HylandGriffith Banderas06Foto: Hilton & HylandGriffith Banderas02Foto: Hilton & HylandGriffith Banderas01Foto: Hilton & Hylandgriffithbanderas_hp17
Foto: Hilton & HylandLÄS MER: Kika in fler kändishem här