My home / Inspiration / Trend / Har du årets...

Har du årets #myhomehem?

Har du ett personligt hem och drömmer om att synas i ett inredningsreportage? Nu söker vi årets #myhomehem – en unik tävling som kan göra ditt hem ännu finare.

Älskar du ditt hem och att inreda? Brukar dina vänner hylla hur det ser ut hemma hos dig? Tror du att ditt hem också kan inspirera andra med samma passion som du?

Nu har du chansen att visa upp ditt hem i ett inredningsreportage på Myhome.se. I en unik tävling söker vi just nu årets #myhomehem – personliga och välkomnande vackra hem med det lilla extra. Om just ditt hem vinner får du – förutom ett presentkort på 4000 kronor på Rum21 – dessutom besök av vår stylist och bloggare Pella Hedeby som hjälper dig att göra det extra fint hemma. Reportaget publiceras sedan både på Myhome.se och i vårt kommande magasin. 

– Tillsammans med fotograf Sofi Sykfont gör jag ett hemma hos-reportage från det vinnande hemmet. I samband med det bjuder jag på tips om hur du med enkla medel stylar ditt hem för att det ska kännas inbjudande. Det kan till exempel handla om hur du skapar stilleben genom att gruppera dina inredningsdetaljer till vackra blickfång, säger Pella Hedeby.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att se till att följa @Myhome.se på Instagram, instagramma en eller flera inspirerande bilder på ditt hem och hashtagga dem med #myhomehemGlöm inte att dela din bild med dina vänner och be dem gilla just din bild då omröstningen görs av våra besökare tillsammans med vår jury.

Når du bara nästan ända fram? Även andra- och tredjepristagaren är vinnare eftersom de får var sitt presentkort på 500 kr i My Homes sökmotor hos Rum21. 

Vi ses på Instagram – och lycka till!

Mer information om tävlingen hittar du här

 

BannerMyhomehem