My home / Inspiration / Trend / Kolla in – 5...

Kolla in – 5 lyxiga drömhus till salu

Egen badplats, orangeri, sjötomt på udde eller exklusiv ”Dallas”-herrgård? Här är 5 lyxiga drömhus till salu just nu.

Det vimlar ständigt av såna där spatiösa villor med både prislapp och lyx utöver det vanliga. Annonser och boenden som fnyser åt rubriker om en eventuell bostadsbubbla.
My Home har valt ut fem av de allra härligaste lyxhusen som finns ute till försäljning just nu – med allt ifrån orangeri och spabad till milsvid havsutsikt och egen badstrand. Titta och njut.

 


Brygga, bastuhus, stor pool och egen badstrand hittar du på Värmdö. Huset är byggt 2011 och har en totalyta på 385 kvadrat på tre plan. Havsutsikt och båtplats med segelbåtsdjup. Priset är 26 miljoner.
Mer information hittar du hos mäklaren Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

 

 

Nybygge på totalt cirka 300 kvadratmeter vid Rimforsa, söder om Linköping. Strandtomt på egen udde och panoramautsikt över sjön Järnlunden. Här finns också ett 170 kvadratmeter stort trädäck, spabad och brygga med bastu och egen badstrand. Priset är satt till 12 miljoner.
Mer information hittar du hos mäklaren Fastighetsbyrån. 

 

 

På Djursholm ligger den här arkitektritade tvåplansvillan på totalt 420 kvadrat, med utsikt över Sveaviken. Poolområde och stora panaramafönster mot vattnet.
Utgångspriset ligger på strax under 30 miljoner.
Mer information hittar du hos mäklaren Behrer & Partners.

 

På Bosön, 10 kilometer från centrala Stockholm, ligger den här villan med sjötomt, eget vatten, sjöbod och orangeri. Huset från 2012 har sex rum och flera uteplatser. Här finns också ett bostadshus alldeles vid bryggan med bland annat gym och bastu. Utgångspriset är satt till 25 miljoner.
Mer info hittar du hos mäklaren Anna Ski Mäkleri.

320 kvadratmeter stort hus i Täby med nio rum, trebilsgarage på 86 kvadrat, trädgårdsanläggning i klassisk herrgårdsstil med motordrivna entrégrindar, poolhus, bastu och relax. Sjöglimt och ”Dallas”-känsla finns. Priset är satt till 18,5 miljoner.
Mer info hittar du hos mäklaren Skeppsholmen Sotheby’s.

 

LÄS MER: Nu säljs orangeriet som Ernst Kirchsteiger förvandlade i ”Sommar med Ernst”