My home / Inspiration / Trend / Kolla in de...
Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Kolla in de häftiga dockhusen – inredda av kändisar

Svensk Fastighetsförmedling har låtit flera kända inredare och programledare att styla om var sitt dockhus till förmån för Barncancerfonden. Kolla in de häftiga husen!

 

Sugen på ett specialdesignat dockhus? Svensk Fastighetsförmedling har låtit 8 olika kända inredningsprofiler sätta sin prägel på varsitt dockhus och låter pengarna oavkortat gå till Barncancerfonden. Budgivningen pågår fram till 17 december och flera av dockhusen ligger redan nu på över 5000 kronor. Spana in dessa häftiga pärlor!

 

1.Hanna Wessmans rosa dröm

Det här häftiga dockhuset är inrett av Hanna Wessman, programledare för ”Äntligen hemma”, inredningsstylist och bloggare. Vem skulle inte älska att ha den här rosa drömmen hemma? 

 

 

2. Karin Mannerståls moderna mansion

Inredaren och den grafiska formgivaren Karin Mannerstål har inrett sitt dockhus med klara, rena färger och svarta möbler. Vi gillar kontrasterna!

 

 

3. Milja Kinnings trendiga townhouse

För den här trendiga lyan står scenografen, inredaren och programledaren Milja Kinning, mest känd från ”Bygglov”, för. Hon har skapat ett dockhem som de flesta önskar de hade som sin egen bostad. 

 

 

4. Willy Björkmans kitchiga over the top-hus

Snickaren och ”Bygglov”-profilen Willy Björkman har inrett detta dockhus tillsammans med inredaren Agneta Eriksson. Det är ett hus med massor av färg och extra allt för den som vill ha ett riktigt lekfull dockhus.

 

 

Blev du sugen på att lägga ett bud på något av dockhusen eller vill spana in de övriga fyra? Kolla in hos mäklaren här.

 

 

LÄS MER: Kolla in det häftiga pepparkakshuset – som är till salu!