My home / Inspiration / Trend / Kolla in skräckhuset...
instagram @christinehmcconnell

Kolla in skräckhuset som gör succé på internet

Christine H McConnell är kvinnan som har tagit Halloweendekorationer till en helt ny nivå. Varje år förvandlar hon sina föräldrars hem till ett skräckhus och i år är inget undantag. På Instagram har hon massor av följare vilket gjort huset till lite av en turistattraktion.

Christine H McConnell är fotografen, artisten och konditorn som charmat hela världen med sina skräckinfluerade bakverk och fotografier. I flera år har hon dekorerat sina föräldrars hus i stadsdelen Pasadena, Los Angeles. I år blev det en jättestor spindel som har fått massor med människor att stanna till vid huset för att ta en bild.

 

Så här ser huset ut i dagsljus.

Det kostade Christine 2500 kronor och tog henne 48 timmar att färdigställa huset. Hennes säregna stil som är influerad av 40- och 50-talen, skräckfilmer och en stor portion humor har gjort att Christine blivit till ett viralt fenomen. Nu har hon omkring hundratusen följare på Instagram.

 

Instagram @christinehmcconnell

 

Förutom att dekorera sina föräldrars hus vid Halloween och andra högtider är Christine även känd för sina bakverk, som ofta har formen av spöken och monster tagna från skräckfilmer.

 

Så här ser huset ut i vanliga fall.
Så här ser huset ut i vanliga fall.Instagram @christinehmcconnell

För att se mer av Christine kolla in hennes Instagram här

 

 

LÄS MER: Så vill pynta på Halloween – 16 kusliga idéer

halloween