My home / Inspiration / Trend / Montazami designar porslin...

Montazami designar porslin – hämtar färgen från läppstift

Nu släpper Hollywoodfrun Maria Montazami en egendesignad kaffeservis – som har fått sin färg från hennes älsklingsläppstift i rosa.

Kaffeservisen som Maria Montazami designat för företaget Fyrklövern går under namnet ”Moments” och innehåller bland annat ett tårtfat, kaffekoppar och en pralinskål. De olika delarna går i vitt, grått och rosa och har en handmålad kant i platina. Under assietten hittar man en hälsning från Maria Montazami herself. Medaljongmotivet som återkommer här och var är hämtat från Marias favoritkudde och pärlbården står för stjärnans kärlek till smycken. 

 

LÄS MER: Titta in i Maria Montazamia nyrenoverade villa! 

 

Inspirationen till kollektionen kommer från Maria Montazamis eget liv.
– Jag är så glad att jag har fått den här chansen att göra en servis som jag hoppas kommer att hålla i generationer och som går att matcha med allt. Servisen förenar både gammalt och nytt och därför tror jag den kommer att passa alla”, säger Maria Montazami själv om kollektionen.

Det är inte första gången Maria Montazami ger sig in på design. Förra året lanserade hon en matservis, och hon har även satt sitt namn på en serie med väskor och receasseccoarer. 

 

 

MOM_Pralinskal_PROD_02

MOM_Kaffesortiment_PROD_02 MOM_Kaffekuvert_3p_PROD_01
 
 
 
 
kandisny-980x551