My home / Inspiration / Trend / NU KOMMER STJÄRTSPOLANDE...

NU KOMMER STJÄRTSPOLANDE TOAN TILL SVERIGE

Gratis alla bajsnödiga – här kommer en skitbra nyhet. Lagom till att bidén har flyttat ut ur svenska hem lanseras nu duschtoaletten, som med hjälp av en fjärrkontroll också spolar rent stjärten.

Hej Rebecca Duvemyr, PR & Communication Manager på Villeroy & Boch. Hur kommer det sig att ni satsar på duschtoaletten nu?

– Duschtoaletten har varit en populär produkt i Japan länge och det har bara varit en tidsfråga innan den kommer hit. I dag ser vi att den blir allt mer populär i Europa, och det finns ett växande intresse här hemma i Sverige också. Därför kommer vi att lansera duschtoaletten ”ViClean” för den svenska marknaden inom kort. En stor trend i badrumsbranschen är teknik, och det är självklart att även toaletten utvecklas efter att ha varit en traditionell produkt med inte så stora förändringar under en väldigt lång tid.

Bidén har helt försvunnit från svenska badrum – har svenskarna blivit skitigare?
– Absolut inte! I dag duschar och badar vi i allt större utsträckning. Hygien är en viktig faktor, både när det kommer till att ha ett lättstädat badrum och kroppsvård.

Hur spolar man samtidigt som man sitter?
– Det medföljer en liten fjärrkontroll som fästs på vägen. Med hjälp av den kan du spola så som du önskar – men självklart finns också den klassiska spolknappen för den som önskar.

Innebär det här att man inte behöver använda toapapper?
– Det är inte nödvändigt att använda toalettpapper, däremot kan det vara bra att ha till hands för besökare som vill spola traditionellt.

 

 

ViClean-L_EU
Med hjälp av fjärrkontrollen spolar du rent.

 

ViClean-L_EU
Toaletten är designad av italienarna Daniel Debiasi och Federico Sandri, och har också LED-belysning med nattlampa.

 

 

 

 

LÄS MER: Du har väl inte missat vår shop med över 80 000 inredningsprodukter? Kolla här!