My home / Inspiration / Trend / Nu säljer Pink...
Foto: Coldwell Banker, Aftonbladet

Nu säljer Pink lyxvillan i Malibu

Har du 117 miljoner kronor som bara ligger och skräpar någonstans? Ett sätt att spendera dem är att köpa popstjärnan Pinks lyxvilla i kändistäta Point Dume i Malibu.

Pink och racerföraren tillika maken, Carey Hart, köpte villan 2010 för ett rekordbelopp på 12 miljoner amerikanska dollar. Trots en yta på nästan 5000 kvadratmeter och med en specialdesignad walk-in-closet har paret, gifta sedan 2006, valt att lägga huset på marknaden.

Huset har en lyxig och rustik stenfasad, två stora vardagsrum, sex sovrum med tillhörande toaletter, fyra stycken kaminer och en träterrass med utsikt över Stilla Havet. Till fastigheten ingår även ett garage med plats för fem bilar, en spa -och poolanläggning och nycklar till en privat del av Little Dume Beach.

Paret Hart har sedan tidigare en 600 kvadratmeter stor villa i Santa Barbara, Kalifornien, med tillhörande vinodling, gästhus, ladugård och en saltvattenspool. Det köpet gick loss på 100 miljoner kronor.

 

pink_malibu_sell22Foto: Coldwell Banker pink_malibu_sell4Foto: Coldwell Banker pink_malibu_sell6Foto: Coldwell Banker pink_malibu_sell14Foto: Coldwell Banker

pink_malibu_sell21Foto: Coldwell Banker

LÄS MER: Fler kändishem hittar du här

Fler bilder hittar du  hos mäklaren