My home / Inspiration / Trend / Pimpa julklapparna –...

Pimpa julklapparna – 12 häftiga idéer för paketinslagningen!

Är du som vi och tycker att omslaget är precis lika viktigt som innehållet när det kommer till julklappar? I såfall kommer du älska de här julklappsidéerna!

 

1.

Välj en kulör och gå all in när du ska slå in klapparna. Det blir väldigt effektfullt. Se fler bilder hos Styleroom.

 

2.

Med naturfärgat papper och rött snöre fixar du retro-känslan. Extra bonus för att hänga dem i kalgen. Se fler bilder hos Styleroom.

 

3.

Gå all in med allt – papper, snören, klistermärken och etiketter, det kan helt enkelt inte bli too much . Se fler bilder hos Styleroom. 

 

4.

Lås dig inte vid rött julpapper, man kan länka utanför boxen och välja kulörer som inte vanligtvis förknippas med julen och häng dem i vanligt snöre på en gren. Se fler bilder hos Styleroom.

5.

Få fram den rustika julkänslan med vintageinspirerade etiketer och ett virkat snöre. Riktigt Astrid Lindgren-jul! Se fler biler hos Styleroom.

6.

Skippa pappret och välj fina papperspåsar för klapparna i år. Vi gillar detaljen med att skriva mottagarens namn på en klädnypa att använda som etikett! Se fler bilder på Styleroom.

7.

Är du extra pysslig kan du ju göra snören med pärlor på och specialdesignade etiketter. Väldigt trendigt. Se fler bilder hos Styleroom.

 

8.

 

Dekorera julklapparna med julpynt i miniatyr och fäst i snöret. Se fler bilder på Styleroom. 

 

9.

Välj två signaturfärger och lek med dem. På det röda paketet längst bak har man använd underlägg till tårtor och dekorerat med, de finns att köpa i de flesta matbutiker i samma avdelning som muffinsformarna och plastpåsarna – ett toppen bevis på att det bara är fantasin som sätter gränser. Se fler bilder på Styleroom. 

 

10.

Piffa till det traditionella paketet lite extra med vanligt papper från valfri dagstidning – väldigt effektfullt! Se fler bilder hos Styleroom.

 

11.

Fixa vintagestilen med traditionellt brunsnöre och enkla tryck på naturpapper. Ett säkert kort! Se fler bilder hos Styleroom.

 

12.

Svartvitt är alltid ett säkert kort. Om du har mycket tålamod och tid, köp matt, vitt julklappspapper och rita egna hjärtan på för den riktigt rustika känslan. Se fler bilder hos Styleroom.

 

 

LÄS MER: Julstyla hemmet