My home / Inspiration / Trend / Redaktionens val: 50...

Redaktionens val: 50 favoriter som ger köket ett lyft!

Under hösten tillbringar vi gärna mer tid i köket och bjuder in vänner till mysiga middagar. Med rätt enkla medel kan du ge köket en ny och lyxig känsla – kolla in våra 50 favoritköp och låt dig inspireras!

Bloomingville Myhome
Varför inte byta ut skärbrädan i plast mot en i trä eller marmor?Foto: Bloomingville


Matlagning

Gör matlagningen roligare med lite nya, snygga redskap. Just nu ser vi mycket naturmaterial i köket och andra alternativ än plast – både hållbart och vackert på samma gång. En skärbräda i  trä är en av de hetaste detaljerna i hemmet 2015, och får gärna stå framme på bänken.

 

 

 

OBH Nordica 2
När det gäller köksmaskiner så tänk noga igenom vilka funktioner som är viktiga för dig innan du slår till.Foto: OBH Nordica

Maskinerna

Satsa på kvalitet när du handlar utrustning till köket – det lönar sig i längden. Spara hellre slantar en månad extra och vänta till du har råd att köpa det du verkligen vill ha. Om du satsar på apparater i  glada accentfärger kan du med fördel låta dem stå framme på bänken och bli till ett blickfång i köket.

 

 

Broste
Mörkblått och mässing är en vacker kombi i vinter.Foto: Broste Copenhagen

Servering

Nu i höst dekorerar vi gärna med vackra linnetyger, mörka och djupa nyanser och massvis med levande ljus. Plocka in vackra kvistar från naturen för att ta dukningen till en ny nivå. Just nu ser vi mycket bestick i andra material än klassiskt silver, och vi gillar det! Mässing och midnattsblått är en av favoritkombinationerna i vinter.

 

 

 

Skapa en lekfull känsla med stolar i olika färg eller form.Foto: Muuto

Möblerna

Tänk kontraster när du inreder – har du ett vitt kök är det snyggt med ett bord i vackert naket trä. Den som vill ha en lekfull känsla väljer stolar i samma modell men olika kulörer. Tänk på att möbler är något du har med dig för många år framöver – så välj saker som håller över tid, även när trenderna svänger.

 

 

LÄS MER: Du har väl inte missat vår shop, med över 80000 inredningsprodukter? Kolla in här