My home / Inspiration / Trend / Richard Herrey säljer...
Foto: Aftonbladet, BOSTHLM Fastighetsmäklare

Richard Herrey säljer lägenheten i Saltsjöbaden – flyttar tvärs över gatan

Den lycklige som flyttar in i Richard Herreys radhus i Saltsjöbaden blir även granne med artisten och hans fru Maria. Paret Herrey flyttar nämligen bara tvärsöver gatan.

 

Paret Herrey har bott i bostadsrätten i Saltsjöbaden i tre år och förälskade sig i området efter ett spontanbesök. Fastigheten är på 91 kvadratmeter och består av 3,5 rum och kök.

– Nu flyttar vi till ett radhus på två våningar cirka 100 meter ifrån vår nuvarande bostad. Det blir toppen då jag kan ha kontor hemma och det blir plats för nya barnbarnet som kommer snart, säger Richard Herrey i en kommentar till My Home.

Richard berättar också att det är frun, Marie, som står för inredningen i parets bostad.

Den som vill bli granne med Herreys och flytta in i deras förra bostad får hosta upp närmare 4 miljoner kronor. Bostaden är byggd 1946 och i år helrenoverades badrummet. Fastigheten är en 3,5:a men kan byggas om till en 4:a för den köpare som vill det.

 

Foto: BOSTHLM Fastighetsmäklare Foto: BOSTHLM Fastighetsmäklare Foto: BOSTHLM Fastighetsmäklare Foto: BOSTHLM Fastighetsmäklare Foto: BOSTHLM Fastighetsmäklare Foto: BOSTHLM Fastighetsmäklare

 

 

LÄS MER: Miss Sverige 1996, Annika Duckmark, säljer villan i Enskede

 

För mer info: kika in hos mäklaren