My home / Inspiration / Trend / Tips! 30 bästa...

Tips! 30 bästa köpen för ditt barnrum i vår

Lekfullt, glada färger och en stor dos med fantasi – så vill vi inreda våra barnrum våren 2016! Kolla in vår 30 favoriter från My Homes shop.

Av: Helena Mastberg

Finns det något roligare rum att inreda än ett barnrum? Här kan fantasin verkligen få flöda fritt. Barn älskar glada färger, så håll inte tillbaka! Satsa på en neutral bas och toppa med detaljer i barnets favoritfärger. 

Satsa på smarta förvaringslösningar som en stor låda under sängen med plats för massivs av leksaker, eller en byrå med många små lådor där pysselprojekt och småprylar har sin egen plats. En stor spegel på väggen bjuder in till utklädningslekar och show, och med hjälp av till exempel ett avgränsande draperi  eller en sänghimmel kan du lätt skapa känslan av flera rum i rummet. Om du vill frigöra så mycket golfyta som möjligt är en familjesäng i två våningar ett smart alternativ.

Skaffa en rulle washitejp eller dekorplast som du skär ut till valfritt motiv och skapa till exempel ett sagoslott, ett stort träd med fåglar i eller varför inte en rymdstation på ett kick!

 

 

LÄS MER: 20 bästa idéerna – inspiration från My Homes barnrumstävling