My home / Inspiration / Trend / MY HOME –...
På MyHome.se kommer du att få massvis av inspiration, guidning av våra stylister och tips på hur du skapar ett personligt hem.

MY HOME – INSPIRATION & SHOPPING PÅ SAMMA STÄLLE

Myhome.se har bara hunnit öppna dörrarna – men läsarna har redan flyttat in.
Nu vill vi fortsätta bygga sajten tillsammans med er besökare.

Myhome.se förenar klassisk inredningsbevakning med en sökmotor där du hittar ett urval av Sveriges mest etablerade e-handlare inom inredning. Här kan du inspireras av allt ifrån kändishem, hemma hos-reportage och guider till trendspaning och nyheter – men också enkelt hitta och ha möjlighet att shoppa den där vackra lyktan eller stolen på bilderna. Redan från start har du som besökare kunnat söka bland 340 varumärken och 80 000 produkter.
Tanken är att göra det enklare att hitta saker som du inspireras av på bilderna.
– Min erfarenhet är att läsarna alltid vill veta var lampan på sidan 25 i tidningen kommer ifrån och vad den kostar. Här kan vi ge dig svaret direkt, eller så tipsar vi om en liknande produkt, säger redaktören Helena Mastberg.
På Myhome.se hittar du också två av landets mest kunniga bloggare inom inredning, Pella Hedeby och Hildur Blad.
– De är verkliga inredningsproffs som både bjuder på vackra bilder och tips som faktiskt funkar för oss med vanliga liv, säger redaktören Joacim Persson.
Redan under premiärveckan hittade över 300 000 unika besökare till Myhome.se och under sommaren har teamet bakom satsningen fortsatt jobba med förbättringar på nybygget.
– Man skulle kunna säga att vi hunnit sätta upp väggarna och måla dem. Men vi vill ha höra vad besökarna tycker innan vi bestämmer var möblerna ska stå, säger Lena Bergman Esk, work flow director.
Vill du vara med och göra Myhome.se ännu bättre? Mejla till panel@myhome.se.

Kika in på startsidan och i vår sökmotor, där du just nu hittar 80000 produkter från 338 varumärken!

 

Shopstart
Du har väl inte missat vår sökmotor, med över 80 000 inredningsprodukter?

 

 

 

 

Lär känna My Homes bloggare:

Pella Hedeby och Hildur Blad!

 

Pella Hedeby  Foto Mikael Gustavsen
Pella Hedeby.
Här är Pella Hedeby

Vem är du?
– Som inredare har jag många års erfarenhet av inredning i nyproducerade bostäder. Från koncept och val av material och fast inredning till styling av färdiga bostäder. Här har jag hjälpt många kunder med val av inredning till sina nya hem. Jag brinner för att skapa inspirerande miljöer, dokumentera i bild och sprida inspiration, tips och ideér utifrån mitt arbete.

Vad är Stilinspiration för blogg?
– Bloggen har sedan starten fungerat som en ventil för min egen inspiration. Här samlar jag sådant som tilltalar mig; hem, inredningstips, nya produkter, färger och material. Gärna till moodboards, där man kan se alla bitar falla på plats till en helhet. Min stil är modern, enkel och avskalad med rustika och bohemiska inslag.

Hur kommer du att inspirera på Myhome.se?
– Jag kommer att bjuda på inspiration, stylingtips och idéer som kan hjälpa dig att hitta en stil för ditt hem som håller över tiden. Jag delar mina egna bilder från pågående projekt hemma och låter er hänga med bakom kulisserna på inredningsstylingar. Med moodboards, plocksidor och nyheter fångar jag upp säsongens trender.


Blogg:
 bloggar.aftonbladet.se/stilinspiration
Kika in: Så ser det ut i ett Pella-hem!

Hemma-hos-Pella-Hedeby04-640x960

 

 

 

Hildur Blad  Foto Sara Landstedt:Day Fotografi
Hildur Blad.
Här är Hildur Blad

Vem är du?
– Jag är inredare och driver företaget Project WHY och bloggen Fixa & dona. Jag ägnar dagarna åt inredning, styling, skapande av koncept och utbildningar inom inredning. Jag har jobbat mer än tio år inom färgfackhandeln, varit anställd som inredare för offentlig miljö och sedan 2012 driver jag mitt företag på heltid. Och du kan även höra mig i inredningspodden ”Kom In”-podden med Sara och Hildur.

Vad är fixa & dona för blogg?
– 
Inredning ska vara kul! På bloggen hittar du inspiration och idéer – men du får även verktygen och kunskapen till hur du gör för att applicera dem på ditt eget hem. Mitt hjärta klappar lite extra för färg och tapeter. Det mesta som rör hemmet, renovering och inredning kommer att dyka upp på bloggen.

Hur kommer du att inspirera på Myhome.se? 
– Min inredningsradar är ständigt påkopplad för att spana trender och klura ut hur man på ett enkelt sätt kan applicera dem hemma. På Myhome.se kommer jag att ta bloggen till en ny nivå – med ännu mer inspiration, kunskap och exempel på hur du kan skapa en personlig inredning med enkla medel.

Blogg: bloggar.aftonbladet.se/fixaodona