My home / Okategoriserade / Grattis! Här är...
TÄVLING Årets #myhomehem

Grattis! Här är vinnarna i årets #Myhomehem 2015

Tack för alla fantastiska bidrag vi har fått in till Årets #Myhomehem 2015! Nu är juryns tuffa jobb klart och idag presenterar vi vinnaren.

Visst hoppades vi på många fina bidrag när vi utlyste Årets #myhomehem. Men att flödet skulle fyllas med 2323 inlägg – det är helt fantastiskt!  För oss i My Homes team har det varit en fest för ögat och sinnet att kunna frossa i alla dessa inspirerande bilder som strömmat in med hashtaggen #myhomehem. Stort, stort tack till alla som varit med!

Det svåra har bestått i att välja ut vinnarna – personliga och vackert välkomnande hem med det lilla extra.  Men nu har juryn, som bestått av My Homes redaktion och  vår stylist och bloggare Pella Hedeby samt fotografen Sofi Sykfont, kommit fram till ett resultat.

 

Vinnaren av Årets #myhomehem 2015 är:

 

 

Skärmavbild 2015-11-20 kl. 11.23.25 Skärmavbild 2015-11-20 kl. 11.23.09

 

1:a pris @hemmahosgerum (Sara Gerum)

1. Stort grattis till segern Sara Gerum och @hemmahosgerum! Hur känns det att ha Årets #myhomehem?
– Jag blev otroligt förvånad att jag vann! Hade glömt bort att jag deltagit, blev väldigt överraskad när jag fick samtalet från er. Jag är otroligt smickrad och mycket förväntansfull.
2. Hur skulle du själv beskriva ditt hem?
– Jag har ingen bestämd stil utan blandar gärna de saker jag faller för och älskar. Tänker inte så mycket på om om det passar ihop eller inte, blandning tycker jag blir bäst. Jag dras ofta till vackra klassiker och god italiensk design och har viss förkärlek till belysning.
3. Som vinnare får du 4000 kronor att spendera hos Rum21, en styling av Pella Hedeby och ett hemma hos-reportage i My Homes magasin. Vad ser du allra mest fram emot?
– Jag ser verkligen fram emot besöket av Pella, ska bli spännande att ha någon som kommer hem och tycker till om vårt hem när det oftast är jag själv som är i den rollen. Spänningen att även få se sitt hem från ett annat perspektiv skall bara det bli otroligt roligt!

 

sara färgMer om Sara Gerum:
Bor i: Göteborg.
Hem: Sekelskifteslägenhet från cirka 1890.
Inspireras av:  Blir dagligen inspirerad av olika miljöer, färg och form. Arkitektur och unika platser från resor är min största inspirationskälla.

 

LÄS MER: Här är hemmen som vann 2:a och 3:e pris! 

 

 

Se stort reportage från Årets #myhomehem – beställ My Homes magasin!

unnamed-2Nyfiken på att se mer från det fantastiska vinnarhemmet?  Ett stort hemma hos-reportage publiceras i My Homes magasin,  som kommer i slutet av januari. Du kan enkelt beställa magasinet för 49 kronor här så får du det i brevlådan. Mer info om magasinet hittar du här.