My home / Okategoriserade / Hurra! My Home...

Hurra! My Home fyller 6 månader och firar med magiskt magasin

Nu har det gått 6 månader sedan vi slog upp dörrarna till My Home. Tack alla besökare för en fantastisk start för sajten! Vi firar med tårta och en överraskning – ett mäktigt magasin.

FullSizeRender
Hurra för en kanonstart! My Home firar för fullt och hade gärna bjudit alla besökare på tårta. Men det är svårt att genomföra – efter sex månader har myhome.se runt 300 000 unika besökare i veckan.

Tiden går snabbt när man har roligt. Och roligt har vi haft sedan starten den 2 juni!

Vi är  glada och stolta över att vi på sex månader gjort My Home  till en av Sveriges största sajter inom inredning.  Förra veckan hade vi över 311000 unika besökare enligt Kia-index.

Nu är vi redo för nästa steg  – ett magiskt coffee table-magasin späckat med allt det som My Home står för – inspiration, guidning och shopping.

Vår ambition är att du ska sätta dig ner med det här magasinet och sedan inte vilja resa dig på länge, länge. 

Arbetet är i full gång så här är ett litet smakprov:

♦ 11 personliga hem – bland annat ett exklusivt hemma hos-reportage hos My Homes stylist Pella Hedeby, nyligen nominerad till Elle Decoration Design Awards.  Vi presenterar också den fantastiska sekelskiftesvåningen som tog hem förstapriset i succétävlingen Årets #myhomehem. Värt att vänta på!

♦ Stor guide till vårens trender – färgerna, formerna och materialen. 

♦ Instaprofilerna om hur de lyckats på Instagram. Tipsen du inte vill missa från några av Sveriges största inredningsprofiler.

Vi tror att det här magasinet kommer bli något som du sparar.  

Vänligast
Redaktionen på My Home

 

 

Så beställer du magasinet redan nu

My Homes magasin kommer säljas för 49 kronor i 1500 butiker från den 20 januari men för att vara säker på att du knipa ett ex så kan du beställa redan nu via den här länken för 49 kronor. Då ser vi till att magasinet landar i din brevlåda i januari.

 

GÖR SOM 26 000 ANDRA – följ My Home varje dag på Facebook och Instagram!

FB  jpg  Följ oss här  för daglig inspiration, guidning och shopping

 

FB  Följ på här för inspirerande bilder och nyheter