My home / Okategoriserade / Julstyla hemmet inför...

Julstyla hemmet inför advent

Advent och julen lurar runt hörnet och det börjar bli dags att plocka fram både adventsljusstaken och dekorationerna. My Home och inredningscommunityn Styleroom ger inspirationen.

 

 

1. Styla med sånt som är ätbart
Foto: Hemlängtan, Styleroom

Varför inte styla med pepparkakorna som kanske blev lite brända i ungen? Lite florsocker på det och det blir en schyst dekoration. Se fler bilder hos Styleroom.

 

2. Minimalism
Foto: CamillasLantliv, Styleroom

Julen behöver inte gå i rött eller vara maxad, ibland räcker det med lite granris och en glasburk för att få en trendigare känsla. Se fler bilder hos Styleroom.

 

3. Återbruk
Foto: swedishcinnamon, Styleroom

 Använda dina konservburkar som krukor åt hyacinterna. Låt bara konservburken ligga i varmt vatten en stund så försvinner omslagspappret. Snyggt, billig och klimatsmart! Se fler bilder hos Styleroom.

 

4. Två i en
Foto: LillaKoppen, Styleroom

 Varför inte slå in sitt julgodis i lite extra fint och låta det ligga framme som en del av inredningen? Två flugor i en smäll. Se fler bilder hos Styleroom.

 

5. Lantlig jul

Foto: LizasLantliv, Styleroom Låt julen vara lantlig, plantera i en gammal trälåda och ta fram den naturvita linneduken. Låt de naturliga materialen och det avskalade få tala för sig. Se fler bilder hos Styleroom.

6. Apelsin i centrum

Foto: Tinawina, Styleroom

Apelsiner är en riktigt julfrukt, låt den bli en del av inredningen och få tå i centrum. Dekorera med korinter och lägg i någon snygg glasbehållare. Se fler bilder hos Styleroom.

7. Plantera ljusen

Foto: Tinawina, Styleroom

Kör en planterad adventsljusstake i år. Stora, vita blockljus, lerkrukor och lite mossa är allt som behövs. Enkelt och tjusigt! Se fler bilder hos Styleroom.

 

8. In med Enen!

Foto: LizasLantliv, Styleroom.

En tall, en, gran, eller vad du nu känner för och en stor glasburk. Jättesnyggt i t.ex hallen. Se fler bilder hos Styleroom.

 

9. White Christmas
Foto: Ikadesign, Styleroom

Precis som Bing Crosby sjunger i sin klassiska jullåt ”White Christmas” så drömmer vi också om en vitt jul. Se fler bilder hos Styleroom.

 

10. Silver, Silver!
Foto: LilaHumlan90, Styleroom

Julgranskulor behöver inte bara hänga i granen, de är perfekta att att dekorera andra saker med också. Det är bara fantasin som sätter gränser, klyschigt men sant. Se fler bilder på Styleroom.

 

11. Ljus i glas

Foto: Mariette, Styleroom 4 glasflaskor, lite brunt snöre och valfri dekoration sedan är adventssljustaken klappad och klar. Se fler  bilder hos Styleroom.

 

LÄS MER: 16 snygga ljusstakar och julstjärnor till advent