My home / Okategoriserade / Nu finns My...

Nu finns My Homes första magasin ute i butik!

My Homes första magasin har fått ett fantastiskt mottagande! Har du inte lyckats fått tag på ett exemplar? Du har fortfarande chansen fram till den 3 februari.

unnamed-1Vi på redaktionen är helt överväldigade av all respons på vårt första magasin. Stort, stort tack till alla er som hört av er via mejl, Instagram och telefon!

Vi älskade att göra magasinet och är uppriktigt glada över att ni som lyckats få tag på ett exemplar verka gilla det lika mycket som vi i teamet gör.

Så hur får man tag på ett ex? Magasinet säljs i 1500 butiker runt om i landet fram till onsdag den 3 februari så titta i tidningsstället där du brukar hitta Aftonbladet. Är det tomt där? Då kan du beställa via den här länken fram till och med 3 februari och få magasinet hem i brevlådan nästa vecka. Priset är 49 kronor både i butik och om du beställer online.

Här är några höjdpunkter ur magasinet:

11 personliga hem – bland annat ett exklusivt hemma hos-reportage hos My Homes stylist Pella Hedeby. Och så får vi se hela det fantastiska hemmet som vann succétävlingen Årets #myhomehem.

Trendensers topplista – bloggprofilen Frida Ramstedt listar de största trenderna under våren 2016.

Stor guide till vårens trender – färgerna, formerna och materialen. Här hittar du både inspiration, guidning och shopping om hur du piggar upp hemma.

Designguide till Brooklyn – vi har hittat de bästa butikerna för dig som älskar vintage.

Instaprofilerna om hur de lyckats på Instagram.

//Redaktionen på My Home

 

Röster om My Homes magasin:

”Denna tidning var det bästa som kunde hända inrednings-Sverige. Sååå otroligt fin tidning./…/Vilken finish, bladen, matta, äkta, unik, bra känsla helt enkelt. Jag vill inte läsa ut den…… Håller varje sida länge & granskar. Ni får ursäkta mig, men DETTA är bra.” 

”Älskar tidningen! Vilken kvalité och känsla på allt från annonser till reportage. Bra gjort!

”Snyggaste och mest inspirerande magasinet  på länge så helt klart ett måste” 

”Har läst numret, mycket bra! Så bra att även min vän ska få en i present”