My home / Okategoriserade / Sveriges finaste barnrum...

Sveriges finaste barnrum – vinnarna i My Homes tävling

Tack för alla fantastiska bidrag till My Homes tävling "Sveriges finaste barnrum". Nu har vi korat tre värdiga vinnare.

Wow – vilken respons! Vi på My Home är tagna och tacksamma över alla bidrag som kommit in till tävlingen ”Sveriges finaste barnrum”. Över 880 inlägg har taggats med #myhomebarnrum på Instagram. Tack alla som varit med!

Nu har vi i juryn gjort det tuffa jobbet att utse tre värdiga vinnare. Under juryarbetet blev vi så förtjusta i alla smarta lösningar, vackra förvaringslösningar och fantasifulla projekt att vi förutom att utse de tre vinnarna också samlade de 20 bästa idéerna från flödet. 
Så stort grattis – både till vinnarna och till alla er som fixat så fina rum till sina barn!

//My Homes redaktion 

 

3:e pris: @the80sme
Linda Granberg, Piteå

 

I Linda Granbergs barnrum mixas färger och mönster till en fantasifull helhet som håller ihop.
I Linda Granbergs barnrum mixas färger och mönster till en fantasifull helhet som håller ihop.

 

2:a pris @lenalidman85
Lena Lidman, Umeå

 

Skärmavbild 2016-03-14 kl. 15.41.55
I Lena Lidmans barnrum möts trärena detaljer och gråa nyanser på ett harmoniskt sätt. Snygg förvaring ger pluspoäng.
 
1: a pris: @mariamonung 
Maria Unge, Jönköping.

 

barnrum, vinnarbild, MariaUnge.
”Mitt foto var ju bara en ögonblickshändelse som jag fångade och var inte så genomtänkt”, säger vinnaren Maria Unge. Men barnrummet hemma hos familjen Unge är desto mer genomtänkt. Här är det Selma, 2, som passar på att leka i rummet där syskonen Elsa, 7, och Melker, 5, bor.
 
Grattis till vinsten, Maria Unge!

1. Hur känns det att ha Sveriges finaste barnrum?
– Jag är helt chockad. När jag lagt till min barnrumsbild och såg de andra bidragen så tänkte jag att jag inte hade en chans jämfört med de andra. Mitt foto var ju bara en ögonblickshändelse som jag fångade och var inte så genomtänkt.
2. Många av de 850 bidragen i tävlingen kommer från professionella inredare medan du arbetar som socialsekreterare.  Vad betyder inredning för dig?
– Jag tycker det är otroligt roligt att vara kreativ och skapa något både genom att inreda, renovera och fotografera. För mig är det en skön avkoppling att efter en arbetsdag komma hem och jobba med händerna. För mig handlar inredning om att skapa en miljö som vi och förhoppningsvis också andra människor mår bra och trivs i.
3. Hur firar du vinsten?
– Jag har främst delat glädjen av vinsten med mina två barn som bor i barnrummet och som hjälpt till att inreda det. De blev jättestolta och glada.

Namn: Maria Unge Ålder: 39 Yrke: Socialsekreterare Familj: Man och fyra barn i åldrar 2, 5, 7 och snart 11 år Bor: i en trävilla från 1935 i Jönköping. Följ på Instagram: @mariamonung

 
Se fler bilder från vinnarens vackra hem här!

LÄS MER: Tips – 30 bästa köpen för ditt barnrum i vår